Een stap dichterbij een volwaardig oncologienetwerk!

Het project Expertpanel is per 1 januari van start gegaan, wat betekent dat alle niet-reeds verwezen patiënten in deelnemende regioziekenhuizen alsnog worden voorgelegd aan het Expertpanel Pancreascarcinoom. Zo weten we zeker dat elke patiënt in de regio de best beschikbare zorg krijgt. Het hele jaar 2017 staat tevens in het teken van testdraaien met het uitwisselen van medische beelden en dossiers via XDS en het toepassen van Oncoguide in MDO’s in een aantal ziekenhuizen in de regio.

Pilotpartners

Voor het project XDS werken wij samen met het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, het Flevoziekenhuis, het OLVG en het Westfriesgasthuis. Voor het project Expertpanel werken wij samen met het Flevoziekenhuis, het Rodekruis Ziekenhuis, het Tergooi ziekenhuis en het MC Zuiderzee ziekenhuis. Voor het project Evaluatie Oncoguide in MDO-setting werken wij samen met het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, het Flevoziekenhuis, het Medisch Centrum Alkmaar en het OLVG.

Heeft u vragen over de pilotprojecten, stuur dan een e-mail naar citrien-oncologie@amc.nl